Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×Details

Submitted on
January 2, 2013
Image Size
1.7 MB
Resolution
1723×2479
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
4,233 (3 today)
Favourites
684 (who?)
Comments
99
Downloads
191
×
Mystique by AlcoholicRattleSnake Mystique by AlcoholicRattleSnake
My favorite female villain from Marvel.
Add a Comment:
 
:iconxdemonwolfx65:
This was always my favorite version of her <3
Reply
:iconmortalshinobi:
mine too.
nice work on her. very romantic looking and beautiful. well done.
Reply
:iconleoshades:
This is a great looking Mystique...
Reply
:iconkillacam1982:
killacam1982 Jan 16, 2013  Hobbyist Traditional Artist
This is so beautiful. Its hard to belive thaty she is so evil
Reply
:icontabitha-grace:
Tabitha-Grace Jan 7, 2013  Hobbyist General Artist
This is a very amazing drawing~!
Reply
:iconpredattak:
Great work! . now i'm gonna remove the watermark so i can make this my wallpaper ... i hate watermarks .. anyway GREAT WORK!:)
Reply
:iconalcoholicrattlesnake:
Merci.Dar sa stii ca numele e pus cu un rol acolo. In felul acesta imi este recunoascuta munca depusa. Cu mentalitatea 'nu-mi place watermarku...il scot' e ca si cum te pisi(scuze d limbaj) pe munca depusa de mine. Daca ramane doar un wallpaper nu ma deranjeaza. Dar momentul in care ajunge pe net fara watermark...Am patit-o de cateva ori. Si e aiurea. E aiurea sa vezi ceva facut de tine fara semnatura ta...care e indepartata pentru ca e 'inestetica'. So yeah. As prefera sa nu o faci.Dar daca ai facut-o deja ...sa ramana doar un wallpaper personal care nu va fi postat pe net.
Reply
:iconpredattak:
Stii poti sa iti pui o semnatura pe lucrare ..nu neaparat sa strici lucrarea ta cu un text aplicat deasupra pozei..la urma urmei este foarte usor sa scoti watermarkul si o poate face oricine care are niste cunostinte in PS asa ca daca cineva vrea sa se pise pe munca ta o poate face si cu fara watermark. Plus ca daca ai pus poza pe net banuiesc ca veri ca lumea sa o vada nu sa admire un text blurat.(nu spun acum despre tine ..spoun in general) Eu fac asa cu fiecare poza care are watermark si o salvez in PC scot watermarkul pt ca e STUPID.
Reply
:iconalcoholicrattlesnake:
Nimeni de pe deviantart nu-si pune desenele ca sa fie furate sau sa fie stearsa semnatura. E munca mea. Pun ce semnatura vreau eu pe ea. As fi putut sa pun la fel de bine wattermarku de la deviantart ...ala mare ce ocupa tot desenu daca era asa cum zici tu...dar am ales un watermark mic care eu cred ca nu deranjeaza. Multi m-au incurajat sa pun wattermarku de la deviantart si nu vreau sa il folosesc tocmai pentru ca nu se mai vad detaliile.
Wattermarku e stupid? Adica noi toti astia care punem watermark suntem niste prosti ca vrem sa ne fie recunoscute drepturile? Pentru ca eu am muncit. Nu m-a platit nimeni. Si singura mea placere e sa stie lumea ca desenul nu stiu care e facut de mine.

Tu faci asa cu fiecare poza...dar nu inseamna ca este corect. Eu nu cred ca tie ti-ar conveni daca situatia ar fi invers. Cand muncesti ore intregi la ceva nu-ti pica bine cand vine cineva si face ce vrea cu munca ta. Eventual il mai gasesti si pe net ....asa...al nimanui.
Reply
:iconpredattak:
Mda .. deci mi se pare nefolositor sa mai vb cu tine despre subiectul asta din moment ce se pare ca nu intelegi unde vreau sa ajung. dar mai incerc inca o data : DACA CINEVA SA ITI RECUNOASCA DREPTURILE SI SA ITI DEA CREDIT PT MUNCA TA ITI DA CREDIT ORICUM DAR CEL MAI IMPORTANT DACA CINEVA VREA SA ITI "FURE" MUNCA SI SA ZICA CA EL A FACUTO O VA FACE ORICUM! DOAR DACA PUI WATERMARK CU OPACITATE DE 100% SI PE 60% DIN POZA NU O SA POATA SA STEARGA WATERMARKUL. TOATE SE POT DA JOS SI CU O ACURATETE DE 98% ASTA DACA E MARE WATERMARKUL. ORICUM CHESTIA E CA NU ARE ROST TEXTUL ASTA PESTE POZE MA INTELEGI?! DACA EU VREAU DAR NU VREAU CA NU SUNT UN BOU POT SA POSTEZ POZA TA FARA WATERMARK SI SA ZIC CA EU AM FACUTO. CE ROST AR MAI AVEA WATERMARKUL TAU ?? IN CE FEL TI-A PROTEJAT POZA??? IN NICI UN FEL ITI ZIC EU. ASTA E RISCUL CAND ITI FACI LUCRARILE PUBLICE UNII POT PROFITA DE ELE ALTII NU ... LA NAIBA DACA VREI SA STIE LUMEA CA TU AI FACUT DESENU PUNE O SEMNATURA IN COLT. PE MINE NU MA DERANJEAZA ASA DE TARE WATERMARKURILE ASTEA PT CA EU LE SCOT DACA IMI PLACE POZA DAR PE MINE MA DERANJEAZA IDEEA ASTA CA DACA PUI WATERMARK GATA NU MAI POATE NIMENI SA ITI "FURE" POZA.
Reply
Add a Comment: